Trabzonspor, ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olacak Trabzonspor, ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor, ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor.
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olacak Trabzonspor, ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor. Geride kalan 16 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek zirvenin bir hayli uzağında kalan Bordo-Mavili ekip, İstanbul deplasmanından zaferle ayrılarak devre arasına moralli girmek istiyor.
Tatil morali arıyor
Bu sezon oynadığı maçlarda galibiyet serisi yakalayamayan Bordo-Mavili ekipte, son haftalarda oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla gözle görülür bir yükseliş söz konusu. Kupada Nazilli Belediyespor ve Gaziantep’i devirmeyi başaran Fırtına, Süper Lig’de ise Antalyaspor’u 3-0 mağlup ederek bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Bu seriyi Kasımpaşa deplasmanında da sürdürmenin hesaplarını yapan Bordo-Mavililer, hem yılbaşı tatiline moralli çıkmak hem de devre arası çalışmaları öncesi güzel bir hava yakalamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor