Trabzonspor Rizespor'u farklı geçti

Süper Lig'de Trabzonspor Rizespor ile karşılaştı.. Bordo mavililer geriye düştüğü maçta 5-2 kazandı

Trabzonspor Rizespor'u farklı geçti

Süper Lig'in 24. Haftasında bugün Trabzonspor Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Bordo mavililer rakibi karşısında 5-2 galip gelerek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı ve yeniden liderliğe yükseldi.

Trabzonspor Meljnak'ın 36. dakikadaki golüyle ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. İkinci yarıya çok etkili başlayan bordo mavililer Nwakaeme'nin oyuna girişiyle adeta coştu. 65'te Da Costa ile beraberliği yakalayan Fırtına 71'de Ekuban ile öne geçti. 76. dakikada Sosa penaltıdan ağları sarstı ve skoru 3-1'e taşıdı. Oyunun kaderini değiştiren Nwakaeme de 85. dakikada attığı golle farkı 3'e çıkardı. 90+5'te ise konuk ekip kazandığı penaltıda Skoda takımının ikinci golünü attı. Bu golden bir dakika sonra ise Badou Ndiaye sahneye çıktı ve skoru tayin eden golü attı 5-2

Karşılaşmada Obi Mikel iki sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 1 maç eksiğiyle 48 puana çıktı ve liderliği geri aldı. Çaykur Rizespor ise 24 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR İÇİN TIKLAYIN

11'LER

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Costa, Novak, Mikel, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Ekuban ,Sörloth 

Çaykur Rizespor: Gökhan, Talbi, Boldrin, Umar, Skoda, Diomande, Meljnjak,Moroziuk, Fernandes, Oğuz, Sasse

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor