Trabzonspor Rıdvan Dilmen'i de korkuttu

Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen Trabzonspor'un ezici oyunu karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Trabzonspor Rıdvan Dilmen'i de korkuttu

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, Akyazı Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Fırtına, şut rekoru kırdığı mücadelede Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında mücadeleyi değerlendirdi, "facia olabilirdi" dedi.

Dilmen şöyle konuştu

"Trabzonspor bu kadar rahat Fenerbahçe maçı oynamamıştır. Maç 2-0 bitse bile hayıflanmalıydı. "Koeman'ın, bu oyun düzeninin, Trabzonspor gibi agresif bir takıma karşı sıkıntı yaratacağını düşünmesi gerekiyordu. Trabzon'un nesi meşhurdur? Fıkrası. Maç 2-2 bitse, al, fıkra diye anlat. Trabzonspor'un sol beki Novak, bugün 4 gol atabilirdi. 3 dakikalık özet veriyor ya beIN Sports, bu haftalık idare etsinler, aynı paradan 6 dakikalık versinler. Koeman biraz sonra 2-2'yi yakalayabilirdik falan diyecek. İzlemeyenler için söyleyeyim, son bölümler dışında Trabzonspor, Fenerbahçe'ye tarihinin en büyük farkını bugün atardı. Çok daha facia bir sonuç olurdu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor