Trabzonspor Refik Karaağaçlı'yı unutmadı

Trabzonspor Refik Karaağaçlı'yı anma mesajı yayınladı

Trabzonspor Refik Karaağaçlı'yı unutmadı

Trabzonspor'un kurucuları arasında yer alan Refik Karaağaçlı'nın ölüm yıldönümü nedeniyle bordo mavili kulüp mesaj yayımladı.

Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;

14 Eylül 2014 tarihinde aramızdan ayrılan kurucularımızdan gazeteci-yazar Refik Karaağaçlı’yı minnet ve saygıyla anıyoruz.

Gazeteci-yazar Refik Karaağaçlı 1929 yılında Trabzon’da doğdu. Eğitim hayatını Trabzon Lisesi’nde tamamlayan TGC üyesi Karaağaçlı çeşitli dergi ve gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. Aynı zamanda bankacı olan Karaağaçlı, Artvin’de kısa süre bando şefliği ve çeşitli derneklerde başkanlık görevlerinde bulundu.

1950 yılı sonrası İdmangücü Gençlik Spor Kulübü üyesi olan Karaağaçlı, kulüpte yönetim kurulu üyeliği ve genel sekreterlik görevlerinde bulundu. Karaağaçlı önce 1966 yılında kırmızı-beyaz renklerle, ardından 1967 yılında kurulan Trabzonspor Kulübü’nün kurucu üyesidir.

Kulübümüzde çeşitli dönemlerde yöneticilik yapan Karaağaçlı’yı saygıyla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor