Trabzonspor Pique ve Shakira'ya verdiği sözü tuttu

Trabzonspor, Pique ve Shakira'ya forma gönderdi

Trabzonspor Pique ve Shakira'ya verdiği sözü tuttu

Trabzonspor Kulübü, forma tanımında büyük rol oynayan Barcelona'nın yıldız oyuncusu Gerard Pique'ye Keşanlı forma gönderdi.

Kargo ile gönderilen formaların yıldız oyuncuya ulaştığı öğrenilirken, Bordo-Mavililer'in ayrıca Pique'nin hayat arkadaşı sanatçı Shakira ve oğlu Milan'a da birer adet forma gönderdikleri belirtildi.  Ayrıca yönetimin Shakira'ya özel olarak telkari gönderdiği de öğrenildi.

Keşanlı formayı çok beğendiğini sosyal medyadan duyuran yıldız oyuncunu bu formalarla poz vermesi bekleniyor.

Gerard Pique, Trabzonspor'un üçüncü forması için yapılan tanıtım filmini beğendiğini ifade edip, videoyu alıntılayıp, alkış emojisi ile tweetlemişti.

Pique'nin bu paylaşımına Trabzonspor da kayıtsız kalmadı. Bordo mavili ekip, İspanyol yıldıza "Teşekkürler Pique, sana ve güzel ailene gri formamızı göndereceğiz. Bordo mavi Trabzonspor'dan bordo mavi Barcelona'ya selamlar" mesajı göndermişti

Trabzonspor'un bu mesajına Gerard Pique'den de yanıt gelmişti.

Karadeniz Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor