Trabzonspor nefes almak istiyor

Trabzonspor Antalyaspor maçı ile rahat bir nefes almak istiyor.

Trabzonspor nefes almak istiyor
Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Trabzonspor, sahasında oynayacağı Antalyaspor maçını kazanarak rahat nefes almak istiyor. 

Yeniden yapılanma planlamasıyla başladığı yeni sezonda hedeflerin ve beklentilerin gerisinde kalarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, alt sıralardan kurtulmak istiyor. Ligde yaşadığı puan kayıplarıyla kötü bir dönem geçirmesinin yanı sıra üst üste maç kazanamama sıkıntısı yaşayan Trabzonspor, bu sezon tarihinde ilkleri yaşarken, Antalyaspor maçıyla çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. 

KORKU TÜNELİNE DAHA YAKIN

Ligde 11 puan ile 13 sırada bulunan Karadeniz ekibi, tehlikeli bölgenin 2 puan önünde bulunuyor. Zirve ile arasındaki puan farkını 15'e çıkartan Karadeniz ekibi Antalyaspor karşısında alacağı 3 puanla rahat bir nefes almak isterken tehlikeli bölgeden de uzaklaşmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor