Trabzonspor Milan'a dava açıyor

Trabzonspor, İtalya'nın Milan kulübüne dava açıyor.

Trabzonspor Milan'a dava açıyor

Trabzonspor, daha önce Milan'dan transfer ettiği Kucka için dava açmaya hazırlanıyor. 

Trabzonspor, Milan'dan 1 milyon Euro istiyor. Trabzonspor ile Milan, Juraj Kucka'nın transfer sözleşmesine bir hazırlık maçı şartı koymuştu. Buna göre iki kulüp Kucka'nın transferi nedeniyle hazırlık maçı oynayacak ve bunun karşılığında da Trabzonspor, İtalyan ekibine 1 milyon Euro ödeyecekti.

Milan oynamaktan vazgeçti

Bordo mavililer bu parayı ödedi ancak söz konusu hazırlık maçı bir türlü oynanmadı. Önce Trabzonspor'un verdiği tarihler Milan'a, sonra da Milan'ın verdiği tarihler Trabzonspor'un takvimine uymadı. Trabzonspor, söz konusu hazırlık maçını oynamaktan vazgeçtiği için,  ödediği 1 milyon Euro'yu Milan'dan geri istedi. Trabzonspor Sportif AŞ'nin Kamuyu Aytınlatma Platformu'na gönderdiği yıllık finansal rapora göre, bu alacak için dava açıldı ve hukuki süreç devam hâlâ ediyor.

5 milyon Euro'ya aldı, 5 milyon Euro'ya sattı

Trabzonspor, Kucka'yı 2017'de Milan'dan 5 milyon Euro'ya satın almıştı. Bordo mavililer, 2 sezon Slovak orta sahayı, 5 milyon Euro'ya Parma'ya sattı. 33 maçta bordo mavili formayı giyen Kucka, 3 gol ve 7 asistle oynadı.

(Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler