Trabzonspor Malatya'yı devirdi

Trabzonspor Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor Malatya'yı devirdi

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta sezonu ikinci haftasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.. 

Akyazı Stadında saat 19:15’te başlayan karşılaşmayı Koray Gençerler yönetti. Gençerler’in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Volkan Ahmet Narinç yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan oldu. Karşılaşmanın VAR hakemi Halis Özkahya, AVAR hakemi ise Murat Erdoğan oldu. 

Karşılaşmada 44. dakikada Abdülkadir Öjmür ile öne geçen Trabzonspor, Pereira ile 79. dakikada farkı ikiye çıkardı. Yeni malatyaspor 88. dakikada Eren Tozlu ile farkı 1'e indirdi. Karşılaşma 2-1 Trabzonspor'un üstünlüğüm ile sona erdi.

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI İÇİN TIKLAYIN

İLK 11’LER

TRABZONSPOR: Uğurcan- Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak- Sosa, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme- Sörloth

YENİ MALATYASPOR: Farnolle - Erkan, Robin, Bifouma, Hadebe, Jahovic, Donald, Fofana, Mina, Marquez, Özer

Trabzonspor Malatya'yı devirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor