Trabzonspor maçında kırmızı kart görmüştü! Tahkim kararını verdi

Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Dorukhan hakkında Tahkim Kurulu kararını verdi.

Trabzonspor maçında kırmızı kart görmüştü! Tahkim kararını verdi

Trabzonspor maçında rakibine yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart gören ve PDFK'dan 2 maç ceza alan Beşiktaşlı oyuncu Dorukhan Toköz'ün cezası Tahkim Kurulu tarafından onandı.

Tahkim Kurulu bugün yaptığı toplantıda, Beşiktaşlı oyuncu Dorukhan Toköz'ün 2 maçlık cezasını onadı. Kuruldan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin futbolcusu Dorukhan Toköz ile ilgili PFDK'nın 04.02.2021 tarihli E.2020-2021/621 - K.2020-2021/778 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

- Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin futbolcusu Dorukhan Toköz'ün rakip takım futbolcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

- Erteleme talebinin reddine karar verilmiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler