Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş'a moral vermek için gittiler

Beşiktaş, Trabzonspor maçı için dünkü idmanını Vodafone Park'ta taraftarı önünde gerçekleştirdi. Yaklaşık 10 bin futbolsever, tezahüratları ve meşaleli şovlarıyla yeni hocaları Valerien Ismael ve oyunculara dev karşılaşma öncesinde moral yüklemesi yaptı.

Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş'a moral vermek için gittiler

Spor Toto Süper Lig 'de 31. hafta mücadelesinde yarın akşam Trabzonspor 'a Akyazı'da konuk olacak Siyah-Beyazlılar, dev karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptıkları antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Valerien Ismael yönetimindeki idman, Vodafone Park'ta taraftara açık şekilde yapıldı. Doğu ve kale arkası tribünleri için satışları 1 TL üzerinden yapılan biletleri kısa sürede tüketen 10 bin civarında taraftar, tribünde yer aldı. Büyük coşku eşliğinde yapılan antrenman öncesinde futbolcular tribüne çağrılıp onore edildi. Yeni teknik direktör Valerien Ismael'e sevgi gösterilerinde bulunan futbolseverler, Fransız hoca ve takımı adeta bağırlarına bastı. Yaptıkları çeşitli tezahüratlarla Vodafone Park'ı inleten futbolseverler, zorlu karşılaşma öncesinde takımlarına moral yüklemesi yaptı.

Kampa girecekler

Siyah-Beyazlı taraftarlar, idmanın başından sonuna kadar yaptıkları tezahüratlar ve söyledikleri marşlara ek olarak meşale şov da yaptı. Beşiktaş , Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak. Takım, sonrasında Trabzon'a gidip kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor