Jose Luis Rodríguez kimdir?

Bir dönem Trabzonspor'un görüştüğü genç futbolcu Jose Luis Rodrigez taraftarın merak konusu oldu. Peki Jose Luis Rodríguez kimdir, hangi mevkide oynamaktadaır? İşte detaylar

Jose Luis Rodríguez kimdir?

Bir dönem Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan Jose Luis Rodrigez kimdir? Şimdilerde ne yapmaktadır? İşte hakkındaki detaylar...

JOSE LUIS RODRIGEZ KİMDİR?

19 Haziran 1998 yılında Panama'nın Panama City kentinde dünyaya gelen Jose Luis, sol ve sağ kanatta forma giyebilmektedir.

1,80 boyundaki futbolcu sol ayağını kullanmaktadır.

Futbola CD Universitario takımında başlayan Jose Luis, KAA Gent II, NK Istra 1961 takımlarının ardından transfer olduğu Deportivo Alaves B takımında forma giymektedir.

HAYAT HİKAYESİ İLGİNÇ

Jose Luis Rodríguez ile ilgili en detaylı bilgiyi Twitter'da futbolcu gözlemcisi olarak tanınan Mikail Serin isimli kullanıcı verdi.

Dünya Kupası oynandığı sırada futbolcuyla ilgili bilgiler paylaşan Serin'e göre detaylar  şöyle;

"José Luis Rodríguez, Gent’in 2 yıl önce kadrosuna kattığı 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu. Panama’nın Dünya Kupası kadrosunda yer alan Rodríguez’in zorlu hayat hikayesinden biraz bahsetmek istiyorum... Rodríguez, henüz 16 yaşında iken baba oldu ve şu an 2 oğlu var. Polis olan babası, yıllar önce bir uyuşturucu çetesi tarafından vurularak öldürüldü. Tam sayısını bilmiyorum, fakat 11-12 kardeş oldukları söyleniyor. Bu kadarı yetmezmiş gibi bir de 16 Şubat 2017 tarihinde Panama U20 kampında sağ dizinin hem ön çapraz bağı, hem de arka çapraz bağı yırtılıyor; ki arka çapraz bağ yırtığı sporcularda diz travmaların sadece % 5-10’unda görülmektedir.Tedavi için döndüğü Belçika’da, kontroller sonrası sol dizinin de hasar gördüğü öğreniliyor ve bir kez daha dünyası başına yıkılıyor. Günlerce otel odasında bir başına ağladığını söylüyor antrenörü Bart Van Renterghem. Genç yaşta tam 1 yıl futboldan uzak kalıyor. Hayalini kurduğu 2018 Dünya Kupası ise artık ona imkansız gözüküyor. Derken... 31 Mayıs 2018; José Luis Rodríguez, 1 yıl futbol oynayamamasına rağmen Panama’nın Dünya Kupası kadrosuna çağırılıyor. Bu akşam ise Belçika karşısında 11’de."

Jose Luis Rodríguez kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler