Trabzonspor Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Süper Lig’de Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Trabzonspor Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, Süper Lig’in 15. Haftasında sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte bütün ayrıntılar…

Medical Park Stadında oynanacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Saat 16:00’da başlayacak olan müsabaka Bein Sports’dan canlı olarak ekranlara başlayacak.

Karşılaşma öncesinde stat önünden canlı yayın ile müsabakanın tüm detayları Haber61 TV’de olacak.

HABER61 TV’Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Trabzonspor Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

MUHTEMEL 11’LER!

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Toure, Hüseyin, Novak, Sosa, Onazi(Olcay), Yusuf, Abdülkadir, Nwakaeme, Rodallega

KONYASPOR: Serkan- Skubic, Diagne, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Jonsson, Jevtovic, Ömer Ali Şahiner, Traore, Milosevic, Jahovic

Trabzonspor ile Konyaspor 50 kez karşı karşıya geldi. Oynanan karşılaşmalarda 23 kez Trabzonspor, 12 kez Konyaspor kazandı. 15 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Trabzon’da oynanan 26 karşılaşmada 17 kez Trabzonspor, 7 kez Konyaspor kazandı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım en son 21.01.2018 tarihinde Konya2da karşı karşıya gelirken müsabaka 2-2 beraberlikle sona erdi. Trabzonspor son maçında Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalırken Konyaspor sahasında Alanyaspor’u 2-0 mağlup etti.

Trabzonspor ile Konyaspor Süper Lig'de 34 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 17-9'luk Trabzonspor üstünlüğü bulunuyor (8B).

Konyaspor Süper Lig'de Trabzonspor'u dört maçtır yenemiyor (2G 2B); iki mağlubiyet Trabzonspor'un evindeki maçlarda geldi.

Trabzonspor Süper Lig'de Konyaspor ile evinde oynadığı son altı maçın beşini kazandı (1M); bu maçların yarısında gol yemediler.

Konyaspor ligde oynadığı son yedi maçta bir kez yenildi (2G 4B); bu maçların sadece birinde birden fazla gol yediler (Beşiktaş'a karşı iki gol).

Trabzonspor ligdeki son sekiz maçında sadece bir kez yenildi (4G 3B); bu sekiz maçtan önceki iki maçını kaybetmişlerdi.

Süper Lig'de evinde oynadığı son sekiz maçta sadece bir kez yenilen Trabzonspor (5G 2B), bu maçlarda ortalama 2,3 gol attı.

Konyaspor'un Süper Lig'de attığı son sekiz golün altısı duran toplardan, bu gollerin dördü de penaltılardan geldi. Trabzonspor'un bu sezon iç sahada kalesinde gördüğü 12 golün yedisi duran toplardan atıldı.

Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de en fazla gole sebep olan hata yapan takım (4).

Trabzonspor'un Süper Lig'de attığı son beş golün üçünde Jose Sosa'nın katkısı bulunuyor (bir gol ve iki asist).

Konyasporlu Yatabare bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan üçüncü oyuncu (69). Yatabare'yi 68 topla buluşma ile Trabzonsporlu Hugo Rodallega takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor