Trabzonspor Kayserispor'a hazırlandı

Trabzonspor Kayserispor hazırlıklarını bu akşam tesislerinde yaptığı idmanda sürdürdü. Trabzonsporlu futbolcu ve teknik heyet akşam antrenmanı öncesinde Dağlıca ve Iğdır’da şehit düşen asker ve polisler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Üzerinde,

Trabzonspor Kayserispor'a hazırlandı

Trabzonspor Kayserispor hazırlıklarını bu akşam tesislerinde yaptığı idmanda sürdürdü.

Trabzonsporlu futbolcu ve teknik heyet akşam antrenmanı öncesinde Dağlıca ve Iğdır’da şehit düşen asker ve polisler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Üzerinde, “Önce Vatan” yazılı siyah tişörtler giyen bordo-mavili futbolcular antrenmanda büyük boy bir Türk bayrağı da açtı.

Öte yandan Trabzonspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını bu akşam  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana milli takımlarda bulunan Okay, Mbia, Esteban Alvarado, ve Erkan Zengin, sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Marko Marin ve Bourceanu ile Bosingwa antrenmana katılmadı. Bordo-mavililer antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.123t-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor