Trabzonspor Kayserispor'u farklı geçti

Trabzonspor Kayserispor karşısında önemli bir mücadeleye çıktı. Bordo mavililer rakibi karşısında farklı kazanarak Avrupa yolunda önemli bir adım attı

Trabzonspor Kayserispor'u farklı geçti

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor'u ağırladı. Bordo mavili takım Avrupa yolundaki rakiplerinden biri olan Kayserispor'u 4-0 mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti.

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında Trabzonspor özellikle Abdulkadir Ömür'ün performansıyla fark yaratmayı başardı. Abdulkadir kendi yarattığı pozisyonda müthiş bir vuruşla 52. dakikada takımını öne geçirdi. Genç yıldız 61. dakikada da Yusuf Yazıcı'nın golüne asist yapan isim oldu. 65 ve 76. dakikalarda ise Burak Yılmaz sahneye çıkarak skoru 4-0'a taşıdı.

Trabzonspor bu galibiyetin ardından puanını 45'e yükselterek 5. sırada kalırken Kayserispor ise 41 puanla 6. sırada yer aldı. Bordo mavililer gelecek haftta Osmanlıspor ile karşılaşacak

MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

KADROLAR
İŞTE KADROLAR


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor