Trabzonspor-Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Trabzonspor-Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Trabzonspor-Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Kayserispor ile karşılaşacak.  Trabzonspor-Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Bugün (01.04.2023 Cumartesi) Akyazı Stadında oynanacak karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Anıl Usta yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Mert Güzenge olacak. Saat 16:00’da başlayacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Trabzonspor-Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Müsabakayı Haber61 Canlı Anlatım sistemiyle anbean takip edebilir, Haber61 TV’den maç öncesi stat önünden, maç sonu stat önü ve karma alandan yapılacak canlı yayınlarla karşılaşmanın nabzını tutabilirsiniz. 

HABER61 TV’Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

MUHTEMEL 11’LER!

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Bartra, Denswil, Eren, Siopis, Hamsik, Abdülkadir, Visca, Markovic, Gomez

Kayserispor: Bilal, Arif Kolovetsios, Carole, Kemen, Gökhan, Mensah Cardoso, Mane, Gavranovic, Thiam

Trabzonspor ile Kayserispor bugüne kadar 61 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda 35 kez Trabzonspor kazanırken 14 kez Kayserispor kazandı. 12 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Trabzon’da oynanan 31 karşılaşmada 25 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrılırken 3 karşılaşmayı Kayserispor kazandı. 5 müsabaka beraberlikle sona erdi. 

İki takım en son 01.10.2022 tarihinde Kayseri’de karşılaştı. Müsabaka 2-1 Trabzonspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Trabzonspor son maçında Gaziantep FK2yı hükmen 3-0 mağlup ederken Kayserispor İstanbulspor’a 2-1 mağlup oldu. 

Kayserispor'u konuk ettiği son beş Süper Lig maçının dördünü kazanan Trabzonspor (1B) bu galibiyetlerde rakip filelere en az üçer gol gönderirken (toplam 17 gol), tek puan kaybını 1-1'lik skorla yaşadı.

Kayserispor'un 2017/18 sezonundan bu yana Süper Lig'de mağlup edemediği takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Trabzonspor (3B 8M).

Son iki Süper Lig maçından 6 puan alan Trabzonspor, bu sezon ilk kez üst üste üç karşılaşmayı galibiyetle geçmek istiyor. Bordo-mavililer 3+ maçlık galibiyet serisi yakaladığı son sürecin son ayağında Kayserispor'u evinde 3-2 mağlup etmişti (5G; Şubat 2022).

Bu sezon Süper Lig'de en az maçı berabere biten takım olan Kayserispor (2), lig tarihinde 25'inci karşılaşmalar itibarıyla en az beraberlik aldığı sezonu yaşıyor.

Trabzonspor (30-14) bu sezon Alanyaspor (22-6) ile birlikte iç sahada topladığı puan ile deplasmanda aldığı puan arasında en fazla pozitif fark olan iki Süper Lig takımından biri (16).

Bu sezon Süper Lig'de kafa golü yemeyen tek takım Trabzonspor. Kayserispor (%50; 7/14) ise şu ana kadar Antalyaspor (8/16) ile birlikte rakip kaleye gönderdiği isabetli kafa şutlarını en yüksek yüzdeyle gole çeviren iki ekipten biri konumunda.

Trabzonspor forması giyen Anastasios Bakasetas, Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı takım olan Kayserispor'a karşı sahaya çıkacak (7 maçta 5 gol).

Kayserispor'a rakip olduğu son iki lig maçında da gol atan Umut Bozok'un, Süper Lig kariyerinde üst üste üç karşılaşmada filelerini havalandırdığı tek rakibi Adana Demirspor (Nisan 2022-Mart 2023).

Trabzonspor ile karşılaştığı son iki Süper Lig maçında birer gol atan Mame Thiam, Türkiye kariyerinde ilk kez bir rakibinin filelerini üst üste üç karşılaşmada havalandırmak istiyor.

Profesyonel kariyerinde en fazla gol attığı takım olan Trabzonspor'a karşı sahaya çıkmaya hazırlanan Emrah Başsan (5), bu gollerin sadece birini Süper Lig'de kaydetti (Ekim 2021).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler