Trabzonspor Kasımpaşa'ya evinde kaybetmiyor - Sadece bir kez...

Trabzonspor Kasımpaşa ile 18. kez karşı karşıya gelecekken bordo mavililerin Trabzon'daki maçlarda rakibine olan üstünlüğü dikkat çekiyor.

Trabzonspor Kasımpaşa'ya evinde kaybetmiyor - Sadece bir kez...

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Kasımpaşa, yarın (05.05.2018 Cumartesi) Saat 19:00'da Medical Park Stadı'nda yapacakları müsabakayla 18. kez karşı karşıya gelecek.

İki takımın ligde oynadığı 17 maçın 8'inden Trabzonspor galibiyetle ayrıldı. Kasımpaşa rakibini 4 kez mağlup ederken, taraflar 5 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bordo-mavililer, Süper Lig'de 2007-2008 sezonunda başlayan rekabette rakip fileleri 25 kez havalandırırken, Kasımpaşa ise 18 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 3-0 kazandı.

TRABZON'DAKİ MAÇLAR

Trabzonspor, evindeki maçlarda da Kasımpaşa'ya galibiyetlerde üstünlük sağladı.

Bordo-mavililer, iç sahada oynan 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 

Karadeniz ekibi sahasında 9 gol attı, 8 gol yedi.

Trabzonspor, 2010-2011 sezonunda rakibini 7-0 mağlup ederek iki takım arasında oynanan maçlarda en faklı galibiyeti aldı.

İstanbul temsilcisi ise Trabzon'daki tek galibiyetini 2015-2016 sezonunda 6-0'lık sonuçla elde ederek, rakibi önünde en farklı skora imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler