Trabzonspor Karaman'la geçit vermiyor

Trabzonspor Karaman'la İstanbul'un büyük takımlarına geçit vermiyor.

Trabzonspor Karaman'la geçit vermiyor

Trabzonspor, Ünal Karaman yönetiminde İstanbul'un büyük takımlarına geçit vermiyor.

Başarılı teknik adam; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı bordo- mavililerin başında çıktığı 7 maçta sadece 1 yenilgi aldı. Söz konusu periyotta 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Trabzonspor, 3 kez de rakipleriyle berabere kaldı.

Bordo mavililer, bu maçlarda attığı 13 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü. Ünal Karaman'lı Trabzonspor bu sonuçlarla ezeli rakipleri karşısında 12 puan toplarken, 9 puan kaybetti.

EVİNDEKİ 3 MAÇI DA KAZANDI

Karaman kendi taraftarı önünde ise rakiplerine deyim yerindeyse nal toplattı. Şenol Güneş Stadı'nda İstanbul'un büyüklerine karşı oynadığı tüm maçları galip bitirdi. Bordo-mavililer, Karaman ile geçen sezon sahasında sırasıyla önce Galatasaray'ı 4-0, ardından Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ı ise 2-1'le geçerek uzun süre sonra ezeli rakipleriyle evinde oynadığı 3 maçtan 9 puan çıkardı.

DEPLASMANDA TEK YENİLGİ

Trabzonspor, Karaman ile ezeli rakiplerine deplasmanda da geçit vermedi. 4 maçta sadece 1 yenilgi aldı. İstanbul'da geçen sezon Galatasaray'a 3-1 kaybedilen o karşılaşmaya da hakem hataları damga vurmuştu. Kadıköy'deki Fenerbahçe mücadelesi 1-1, Vodafone Park'taki Beşiktaş maçı uzatmalarda yenilen golle 2-2 bitti. Karaman, bu sezon da Fenerbahçe ile İstanbul'da oynadığı maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler