Trabzonspor için Messi'siz Barcelona örneği

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci'den Trabzonspor yorumu

Trabzonspor için Messi'siz Barcelona örneği

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in 16. Haftasında lider Trabzonspor ilk yenilgisini Antalyaspor’dan 2-1’lik sonuçla aldı.

Bordo mavililerin mağlup olduğu maçı eski milli futbolcu Nihat Kahveci yorumladı. İşte Nihat Kahveci’nin yorumları;

Trabzonspor puan kaybının sinyallerini veriyordu. Sahadaki yıldızlarıyla kazanmayı biliyorlardı. Göztepe ve Konya’da da mesela böyle oldu. Nwakaeme oyundan çıkınca kazanma durumlarını kaybettiler. Bu takımdaki en önemli oyuncu Nwakaeme. Bunu Fenerbahçe maçında da gördük. Penaltı pozisyonuna kadar pozisyon bulamadılar. Nwakaeme yoktu. Nwakaeme bu takımın ofansta yüzde 60’ı. Hamsik’in, Bakasetas’ın, Djaniny’nin Cornelius’un performansını da arttırıyor.

Çok önemli olduğu için Ronaldinho diyorum ona. Yürüse bile sonuna kadar Abdullah hoca oyunda tutuyor onu. Messi’siz Barcelona’yı görüyorsun. Bir oyuncu bazen çok önemlidir. Bir oyuncu bütün maçları almaz ama etrafındakilerin performansını arttırır.

nihat kahveci

Trabzon ön tarafında Yusuf, Cornelius, Djaniny oynadığında farklı Nwakaeme olduğunda farklı. Nwakaeme top tutuyor, Yusuf önüne istiyor.

Mesela bugün Bruno Peres’in uzun zamandır oynamamasının ardından sol bek olarak oynaması Abdullah hocanın İsmail ve Denswil’den memnun değilim mesajıydı.

Trabzonspor kaybetti ama artık yokuş aşağı gidecek, yenilecek peş peşe puan kaybedecek diye kimse beklemesin. Bazen mağlubiyetler de hayır vardır.

Ayrıca Antalyaspor adına herşey güzel ama bu zemini yakıştıramıyorum.

erman özgür

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor