Trabzonspor için fırsat haftası

Trabzonspor kazanırsa puan farkı 6’ya inecek.

Trabzonspor için fırsat haftası

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. Haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

08.01.2021 Pazartesi günü saat 19:00’da oynanacak karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mustafa Sönmez yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Hakan Ceylan olacak.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ile Süper Lig’de 14 maça çıkan Trabzonspor, 10 galibiyet alırken 1 mağlubiyet elde etti. Bordo mavililer 3 karşılaşmadan ise 1 puanla ayrıldı. 

FIRSAT HAFTASI

Yeni Malatyaspor karşılaşması Trabzonspor için ayrı bir öneme sahip. Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yakaladığı çıkışla adım adım zirveye yürüyen Bordo mavililer hem camianın hem de taraftarların yüzünü güldürdü. 

Antalyaspor beraberliği sonrasında üst üste oynadığı 4 karşılaşma Konyaspor, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Denizlispor maçlarını kazanan Trabzonspor, zirve ile puan farkını bir maç eksikle 9’a indirdi.

Ligde 24. hafta müsabakasında oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'nin Galatasaray'a mağlup olması sonrasında Trabzonspor'a zirveye yaklaşma adına fırsat doğdu. 

Bordo mavililerin Yeni Malatyaspor maçını kazanması halinde zirve ile olan puan farkı 6’ya inecek.

Haber61 - Spor Servisi - 

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler