Trabzonspor için Brezilya'dan flaş iddia

Brezilyalı stoper Gum'un Trabzonspor'la anlaştığı iddia edildi. Bu iddiaya Trabzonspor cephesinden ise henüz bir doğrulama gelmedi.

Trabzonspor için Brezilya'dan flaş iddia

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen Trabzonspor için Brezilya'dan flaş bir iddia geldi.

FOX Sports'un haberine göre bordo mavililer Brezilya'da Fluminense'de forma giyen Gum ile anlaşmaya vardı. İddiaya göre 30 yaşındaki Gum, takımıyla son maçına çıktıktan sonra Trabzonspor'a imza atacak. 

Gum'un menajeri Alexandre Torres ise, Netflu sitesine yaptığı açıklamada ''Gum, Brezilya dışından bir takımla anlaşmaya çok yakın. Transfer görüşmeleri bitme aşamasında, sadece ufak detaylar kaldı'' ifadelerini kullandı. Fluminense ile 8 sezon geçiren ve 349 maça çıkan Gum, bu sezon Henrique ve Renato Chaves'in arkasında kalmasına rağmen Brezilya Ligi'nde 23 maçta forma giydi. Gum, Brezilya ekibi ile 2010 yılında Brezilya Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmıştı.

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor