"Trabzonspor hem ligde hem Avrupa'da başarılı olacak"

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs maç öncesinde Haber61'e konuştu

"Trabzonspor hem ligde hem Avrupa'da başarılı olacak"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Sparta Prag maçı öncesinde İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs Haber61 TV’ye değerlendirmelerde bulundu.

İlk olarak konuşan İl Başkanı Kuvvetli "Seyirci bakımından çok hareketli oldu, biletler 1 saatte bitti. İyi bir futbolla da turu geçeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Milletvekili Örs ise "İnşallah Prag’da aldığımız avantajlı skoru burada değerlendireceğiz. Trabzon bugün çok özel bir gün yaşıyor. Büyük bir coşku var. Umarım iyi bir sonuçla tur atlayacağız. Bu sene hem Avrupa’da hem de Cemil Usta’nın adının verildiği sezonda başarılı olacağız. Kasımpaşa karşısında da 3 puan aldığımızda iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Örs, İstanbul’da "Trabzon’un şemsiyesi Trabzonspor’dur. Her şekilde yan yana olalım. Ünal hocamızı da tebrik ediyorum Prag maçında dokunuşuyla maçı çevirdi." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor