Trabzonspor hasreti bitirdi

Trabzonspor şampiyonluk hasretini böyle bitirdi.

Trabzonspor hasreti bitirdi

81 puanla şampiyon olan Trabzonspor, Abdullah Avcı ile başarıya ulaştı. Ligde en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 8 puan önünde ipi göğüsleyen bordo-mavili takım, özlemi bitirdi.

Bordo-mavililer, 10 Kasım 2020'de göreve getirilen Avcı ile geçen sezonun 9. haftasından itibaren 70 lig maçı oynadı. 41 galibiyet, 23 beraberlik alırken; sadece 6 maçı kaybetti ve Avcı yönetiminde 2.08'lik puan ortalaması elde etti.

Fırtına, Avcı ile 2 sezonda 2 kupa aldı. İlk olarak TFF Süper Kupa'yı müzesine götüren Bordo mavililer, bu sezon da Süper Lig şampiyonluğunu elde etmeyi başardı. Böylece Avcı ile 2 sezonda 2 kupayı müzesine götürmüş oldu.

Geçen sezon ligi 4. bitirerek Konferans Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, bu sezon ise Şampiyonlar Ligi'nde play-off turundan itibaren sınav verecek. Trabzonspor, Avcı ile art arda 2 kere Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor