Trabzonspor hakkını arıyor: CAS'ta kritik duruşma!

Trabzonspor'un açtığı davanın duruşması yarın CAS'ta görülecek.

Trabzonspor hakkını arıyor: CAS'ta kritik duruşma!
CAS’ta kritik duruşma Trabzonspor Türk Futbol Federasyonu (TFF) UEFA’yı yarın CAS’ta yargılatacak.

Trabzonspor’un TFF ve UEFA hakkında açtığı davanın duruşması yapılacak. Trabzonspor’un TFF ve UEFA’nın görevlerini kötüye kullanmak iddiasıyla CAS’ta açtığı davanın duruşması yarın (18 Kasım 2016) saat 14 00 da Lozan Palas Otel'de  yapılacak. 

Bordo Mavili ekibin yönetimi 28 Eylül’de CAS’a yaptığı müracaatta CAS kararına rağmen TFF ve UEFA’nın Fenerbahçe ile ilgili yaptırımları yerine getirmediği iddiasında bulunmuştu.

 CAS’da bu tarihte yapılan müracaatın ardından duruşma tarihine 18 Kasım 2016 olarak belirlemişti.

Yarın görülecek bu kritik davada Trabzonspor başkanı Muharrem Usta Yöneticiler Gencağa Meriç  Önder Bülbüloğlu, Nevzat Aydın Gökhan Saral  Emre Aksoy  ve Dursun Bülbül de hazır bulunacaklar.

Trabzonspor Hukuk Kurulu Avukatları Nusret Yılmaz, Hakan Orhan ve Erdem Egemen’in yanı sıra Bordo mavili kulübün bu davalar için anlaştığı İsviçreli Hukuk firması avukatları da yarınki duruşmada hazır olacaklar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler