Trabzonspor Hagi'ye teklif yaptı mı?

Trabzonsporlu yöneticiden tek kelimelik cevap

Trabzonspor Hagi'ye teklif yaptı mı?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da ligde alınan kötü sonuçlar spekülasyonları da beraberinde getiriyor. Bugün birçok basın yayın organında bordo mavililerin teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıracağını hatta Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü George Hagi'ye teklif yaptığını yazdı. Bu iddialara çok geçmeden yönetimden yalanlama geldi.

İddiaya göre Trabzonspor, kötü gidişatı durdurmak için Hagi'ye teklif götürdü ancak Rumen teknik adam bu teklifi reddetti. Bordo mavililerin Hagi'ye 1.5 Milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme teklif ettiği öne sürüldü.

Bu iddia üzerine Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın sosyal medyadan konuyla ilgili sorulara tek kelimeyle "Yalan" diyerek konuyu kapattı.

YANAL'A DESTEK GELMİŞTİ

Bordo mavililerde başta Başkan Muharrem Usta olmak üzere bir çok yönetici yaptıkları açıklamada Ersun Yanal'a güvenlerinin tam olduğunu ve arkasında olduklarını dile getirmişti. Israrla bu söylemlerin devam etmesine karşın ortaya atılan ayrılık iddiaları ilginç karşılandı. Takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmayan Yanal'ın, daha şimdiden devre arası transfer dönemi için raporlarını hazırlamaya başladı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler