Trabzonspor haberleri: Ağaoğlu'ndan özel açıklamalar...

Başkan Ağaoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, tahkimin cezasını kaldırmasından Beşiktaş maçına kadar değerlendirme yaptı.

Trabzonspor haberleri: Ağaoğlu'ndan özel açıklamalar...

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61’e açıklamalarda bulunarak gündemi değerlendirdi.

Ağaoğlu, PFDK’nın kendisine verdiği 60 günlük hak mahrumiyeti cezasını Tahkim Kurulu’nun kaldırmasıyla ilgili “İyi bir savunma yaptık , tahkim değerlendirmesini bu şekilde yaptı ve ceza kaldırıldı.” Dedi.

Pazar günü deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyleyen Ağaoğlu “Her maç zor her maç ayrı önem arz ediyor. Bizim her maç amacımız ve ilk önceliğimiz güzel futbol oynamak, oyunun güzelliğini ortaya çıkarmak,  sonucunda da kazanmak. Beşiktaş maçı da zor tabi ki… İnşallah, Pazar günü futbolun güzelliklerinin ön plana çıktığı bir maç olur. Hedefimiz kazanarak 3 puanla ayrılmak” ifadelerini kullandı.

KAYNAK ARANIYOR

Ocak ayına kadar 100 Milyon TL’den fazla yapılacak ödeme olduğunu hatırlatan Ağaoğlu kaynak bulma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Başkan Ağaoğlu “ Herkes büyük bir özveriyle çalışıyor. Borçları kapatıp, kaynak bulabilmek için. Çalışmalara devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

ÇAĞRI KARŞILIKSIZ KALDI

Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde 12 Aralık’ta TS Club’lerden alışveriş yapılması için sosyal medyadan çağrı yaptığını ancak karşılık bulamadığını belirterek “ Yalvarıyorum, yakarıyorum  “12 Aralık’ta Ts Club’lerde tek ürün kalmasın” diye çağrıda bulundum.  Baktım sonuçlara, günlük rakamlara göre sadece 120 ürün artış olmuş. Ben ürün alın diye çağrıda bulunuyorum bazıları da buna karşılık mesaj atıp “başkanım bana forma hediye edin” diyor.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor