Trabzonspor gençleşti!

Trabzonspor giden oyuncularla beraber yaş ortalamasını düşürdü.

Trabzonspor gençleşti!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Onur Kıvrak, Burak Yılmaz, Juraj Kucka gibi oyuncuların ayrılması ve altyapıdan oyuncu takviyeleri ile beraber yaş ortalamasını düşürdü.

Trabzonspor sezonun ilk devresinde 26.7 yaş ortalaması ile mücadele ederken, Onur Kıvrak, Mustafa Akbaş, Esteban, Zeki Yavru, Burak Yılmaz ve son olarak Juraj Kucka'nın da takımdan ayrılmasıyla beraber yaş ortalamasını 25.1'e düşürdü.

Bordo-Mavililerde henüz transfer gerçekleşmezken, altyapıdan Oğuzhan Açıl, Berkay Sefa Kara, Muzaffer Cem Kablan ve Ali Karnapoğlu'nu A takım idmanlarına davet etti.

Öte yandan, kadro dışı çalışmalarını sürdüren Olcay Şahan'ın da takımdan ayrılmasıyla beraber yaş ortalaması yine düşecek.

YABANCI KONTENJANI AÇILDI

Bordo-Mavililerde Esteban Alvarado ve Juraj Kucka'nın takımda ayrılmasıyla beraber 13 olan yabancı sayısı 11'e indi.

KAMİL AHMET VE İBANEZ

Kadrosunda 26 oyuncu bulunan Trabzonspor'da Kamil Ahmet Çörekçi ve Luis İbanezîn sözleşmeleri sezon sonunda sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler