Trabzonspor Gençlerbirliği'ne geçit vermiyor

Trabzonspor yarın akşam deplasmanda mücadele edeceği Gençlerbirliği ile 64. Kez karşılaşacak. İki takım bugüne kadar 63 kez mücadele ederken Bordo mavili takımın bu maçlarda 37 galibiyeti bulunuyor. Ankara temsilcisi 11 galibiyet alırken 15 karşılaşma ber

Trabzonspor Gençlerbirliği'ne geçit vermiyor

Trabzonspor yarın akşam deplasmanda mücadele edeceği Gençlerbirliği ile 64. Kez karşılaşacak.

İki takım bugüne kadar 63 kez mücadele ederken Bordo mavili takımın bu maçlarda 37 galibiyeti bulunuyor. Ankara temsilcisi 11 galibiyet alırken 15 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Trabzon Temsilcisi 125 gol kaydederken kalesinde 59 gol gördü.

Taraflar arasında Ankara’da oynanan 31 maçta ise 14 galibiyet elde etti. Gençlerbirliği’ne 7 kez kaybeden bordo mavililer 10 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

 Trabzonspor ve Gençlerbirliği en son 22.11.2015 tarihinde Trabzon’da karşı karşıya geldi. Bu mücadeleyi bordo mavililer 1-0 kazandı.

Ankara’da oynanan son iki maçını kazanamayan Trabzonspor en farklı galibiyetini ise 39-94 sezonunda 6-0 ile aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler