"Trabzonspor Galatasaray'ı şampiyonluktan etti diye..."

Galatasaraylı Fatih Altaylı yaşananları yorumladı

"Trabzonspor Galatasaray'ı şampiyonluktan etti diye..."
Fatih Altaylı, Galatasaray Trabzonspor maçında yaşanan skorbord skandalı ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yapılandan yönetimin haberdar olduğunu düşünmediğini söyleyen Altaylı Trabzonspor'un tepkisinin normal olduğunu belirtti.

Altaylı şöyle konuştu;

 ''Ben kimseye omurgasız demem. Yazan da Galatasaray yönetimi değil. Trabzonspor maçında ekrana yansıtılan yazının yönetimin bilgisi dahilinde olduğunu zannetmiyorum. Haberlerinin olduğunu bile sanmıyorum. Ben bu yazıyı maçta gördüm. Aklıma hiç düşünülen şeyler gelmedi. Hiç böyle bir şey düşünmedim. Kafanın öyle çalışması lazım. Kafam böyle çalışmadığı için öyle düşnmemiştim ama sosyal medyayı görünce 'Aaaaa' dedim. Yazılanlar o minvalde düşünürsen çok çirkin. Kelimelerin yazılışını yan yana koyunca bir kinaye var gibi görüyoruz. Trabzonspor tepkisi de normal. Galatasaray niye bu meselenin içine giriyor. Şike döneminde de aynı şeyleri söylüyordum. O zaman, 'Neden bu meselede taraf oluyoruz? Fenerbahçe bizim en değerli rakibimiz' diyen hep bendim. Bu da anlamsız. Niye Trabzon ile böyle gerilim oluyor? Son iki maçta biraz gerilim oldu ve son 3 senede Galatasaray'ı 6 kez yenip, şampiyonluktan bizi ettiler diye niye Trabzon'a düşman olalım? Trabzon bizim yıllardır en rahat gittiğimiz deplasman. Durduk yerde başka birinin problemi yüzünden niye papaz oluyoruz? Bize ne abi?'' 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor