Trabzonspor FIFA'dan yeni ceza alabilir!

Bordo mavili kulüp yine bir ceza tehlikesiyle karşı karşıya

Trabzonspor FIFA'dan yeni ceza alabilir!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Bero'nun 250 Bin Euro'luk taksidi nedeniyle gelen transfer yasağının ardından bir tehlike daha kapıda... Bordo mavili takımda bazı oyuncuların kulübe ihtar gönderdiği ve geciken ödemelerinin tahsilini istediği öne sürüldü. Ödemelerin gereken süre zarfında ödenmemesi halinde futbolcuların FIFA'ya gideceği ve böyle bir durumda Avrupa Kupaları'ndan men cezası gelebileceği belirtiliyor.

Yabancı oyuncuların ödemelerini istemesinin yanı sıra Sosa'nın transferinden kaynaklı olarak Milan kulübüne gereken ödemelerin zamanında yapılmaması nedeniyle İtalyan ekibinin de FIFA'ya başvurmak üzere olduğu kaydedildi. Milanlı yetkililerin devre arası transfer döneminde Trabzonspor tarafından gelen taksitlendirme talebini kabul ettiği ancak hiçbir şekilde ödeme alamadığı için harekete geçtiği öğrenildi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun önceki dönemden kalan bu sorunları çözüme ulaştırabilmek adına büyük bir çaba sarfettiği ve tüm mesaisini kulübe ceza gelmemesi için harcağı belirtildi.

ASBAŞKAN DA SORUNLAR OLDUĞUNU DOĞRULAMIŞTI

Bazı yabancı futbolcuların kulübe ihtar gönderdikleri yönündeki bilgiyi Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61'e yaptığı açıklamada doğrulamıştı. Hacısalihoğlu böyle durumların yaşandığını kaydederek " Bu kadar ödemeleri aksayan bir kulüpte oyuncular da kendisi açısından yapabileceklerini yapmışlar, geçmişten birikmişler var. Konuştuk, onlara yapılacakları anlattık. Makul ve mantıklı baktıklarını gördük ama bu demek değil ki bütün sorunlar çözüldü ve ikna oldular. Haklı olarak onlar profesyonel oyuncu ta dünyanın öbür ucundan gelmiş ödemelerini almamış vaatle zamanına yerine getirilmemiş ve bir güvensizlikleri var. İnsanları yanlış yönlendirmemek lazım. Bu tip sıkıntılar var. Zaten bunlar olduğu için olağanüstü kongre oldu ve bizlere baskı yapıldı. Yine söylüyorum bizler olağanüstü güçlere sahip kişiler değiliz elimizden geldiğince camianın desteğiyle yapabileceklerimizi ortaya koyarak buy kulübü düzelme sürecine getirebilirsek ne mutlu.” dedi.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler