Trabzonspor Fener'e kilitlendi

Bordo mavililerde tüm planlar Fenerbahçe'yi yenerek çıkışa geçme üzerine kuruldu

Trabzonspor Fener'e kilitlendi

Son günlerde yaşanan kaos ortamından derbi zaferiyle uzaklaşmanın planlarını yapan Bordo-Mavili ekipte adeta nefesler tutuldu.

Fenerbahçe karşısında son galibiyetini 2010-11 sezonunda 3-2’lik skorla alan Trabzonspor, son 14 maçta galibiyet elde edemedi. Galibiyet özlemine de son vermek amacında olan Karadeniz Fırtınası, derbi zaferiyle yeniden ayağa kalkmanın planlarını yapıyor.

Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, adeta derbi maçla yatıp kalkıyor. Haftalar öncesinden antrenmanları kapatan, oyuncularının tamamen Fenerbahçe maçına konsantre olmasını amaçlayan teknik adam Ünal Karaman, camianın da desteğini bekliyor. Karaman, Fenerbahçe galibiyeti ile güzel günlerin yeniden başlayacağına inandığını söyledi. Yönetimin de derbi zaferi için özel prim vermeyi planladığı öğrenildi. Fenerbahçe maçının ardından sırasıyla Kayseri (D), Atiker Konya, Beşiktaş (D) ve Çaykur Rizespor ile karşılaşacakolan Trabzonspor, devre arasına 5’te 5 yaparak girmeyi planlıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor