Trabzonspor eski futbolcusundan Newton'a eleştiri: 3. golden sonra hamle yapsan ne olur?

Trabzonspor ve Fenerbahçe'de forma giymiş olan Ogün Temizkanoğlu karşılaşmayı değerlendirdi.

Trabzonspor eski futbolcusundan Newton'a eleştiri: 3. golden sonra hamle yapsan ne olur?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Fenerbahçe’ye 3-1 yenildiği karşılaşmanın ardından iki takımın da eski futbolcusu olan Ogün Temizkanoğlu katıldığı televizyon programında maçı yorumladı.

Temizkanoğlu’nun Trabzonspor’u değerlendirdiği bölümler şu şekilde;

Özellikle ilk yarı baktığınızda Trabzonspor her şeyi doğru yaptı. Alan ve zaman bırakmadı rakibe. Fenerbahçe’nin iyi olan orta sahasını Flavio ve Kamil Ahmet ile kapattılar. Bu ikili çok efor harcadı, ikinci yarı oyundan düşmeleri normal. Alanı çok iyi daralttılar. 

Trabzonspor adına ikinci yarı üzülecek tarafı şu; ikinci yarı tamamen yok oldu. İkinci yarıda golden sonra dağıldılar. Ben o nedenle başlığı “Hoca farkı” şeklinde attım. İkinci yarıda dalga dalga üzerinize gelen bir takım var ve buna önlem almayan veya oyunu soğutmak için hamle yapmayan bir hocayla maça çıkıyorsunuz. İlk hamlesini 3. Golden sonra yaptı. 3. Golden sonra hamle yapsanız ne olur ki.  Bunun önlemini daha önce almalısınız.

İkinci yarıda orta sahanın gücü ortaya çıkmaya başladı. Ozan ve Gustavo ortaya çıktı. Trabzonspor’un görüntüsü bu olmamalı. Bunda etkiler de var tabi. Hakem kritik anlarda faul çaldı veya çalmadı. Ama Trabzonspor’un gidenlerin yerini dolduramadığı kesin.
 

Ogün Temizkanoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler