Trabzonspor eski başkan yardımcısı Ali Rıza Egemen'e disiplin şoku!

Trabzonspor eski başkan yardımcısı Ali Rıza Egemen, mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu hakkındaki sözleri için disipline şikayet edildi.

Trabzonspor eski başkan yardımcısı Ali Rıza Egemen'e disiplin şoku!

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'da Muharrem Usta döneminde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Ali Rıza Egemen, disiplin kuruluna sevk edildi. 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun katıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşma Periscope hesabından canlı yayınlandı. Canlı yayını takip eden Ali Rıza Egemen, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun konuşmasına 'Yalan konuşma Ahmet' mesajı attığı tespit edildi. Konu üzerine Trabzonspor Yönetim Kurulu, Ali Rıza Egemen'i disiplin kuruluna sevk etti. 

EGEMEN, TRABZONSPOR'DAN İHRAÇ MI EDİLECEK?

Konu hakkında Haber61'e açıklama yapan Trabzonspor Disiplin Kurulu Başkanı avukat Haluk Raci Gençosman, konuyla ilgili bilgi verdi. Egemen'e yönelik şikayetin tek bir şahıs değil, yönetim kurulunun ortak kararı oldu "Ali Rıza beyin savunmasını almadığımız için ihraç konusunda bir şey diyemeyeceğim. Disiplini gerektiren bir suç mudur yoksa değil midir soruşturacağız. Gerekli delilleri toplamadan verilecek kararın kesinliği konusunda bir şey söylemek çok yanlış olur. Disiplin kurulundaki arkadaşlarımızla konuşup değerlendireceğiz" dedi.   

Trabzonspor eski başkan yardımcısı Ali Rıza Egemen'e disiplin şoku!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor