Trabzonspor son iki hafta için diken üstünde

Trabzonspor son iki haftaya ise diken üstünde giriyor.

Trabzonspor son iki hafta için diken üstünde

Yaşanan yönetim değişikliğinin ardından yapılanmaya giden Trabzonspor, gelecek sezon Avrupa kupalarında olma adına tüm imkanlarını seferber ederken, son iki haftaya ise diken üstünde giriyor.


Spor Toto Süper Lig'e büyük umutlarla başlamasına rağmen yaşanan teknik adam ve yönetim değişiklikleriyle hedeflerinin gerisinde kalan Trabzonspor, ligin bitimine iki hafta kala Avrupa kupasına katılma hedefini gerçekleştirmek istiyor. 32. haftada sahasında puan kaybetmesiyle önemli bir avantajı yitirse de sıralamadaki yerini koruyan Karadeniz ekibi, elinde kalan tek hedefi gerçekleştirmek için tüm imkanlarını seferber ederken, son haftalara ise diken üstünde giriyor. 48 puanlı Göztepe ve Demir Grup Sivasspor, 49 puanlı Trabzonspor'un ensesinde yer alıyor.

TRABZONSPOR'UN GÖZÜ DİYARBAKIR'DA

Bordo-mavililerin Spor Toto Süper Lig'i 5. sırada bitirmesi Avrupa kupalarına katılmasının en önemli adımlarından biri olacak, ancak bordo-mavililere bu sonuç yetmeyecek. Trabzonspor'un Avrupa kupalarında olup olmayacağı ise 10 Mayıs Perşembe günü Fenerbahçe ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı sonrası netlik kazanacak. Fenerbahçe'nin kupayı alması halinde Trabzonspor'un sezon sonunda Avrupa kupalarına katılmasının yolu açılacak. Teleset Mobilya Akhisarspor'un kupaya uzanması halinde ise Trabzonspor ligi 5. sırada bitirse bile Avrupa kupalarına katılamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor