Trabzonspor devre arasında transfer yapacak mı?

Trabzonspor'da devre arası transfer döneminde izlenecek yol haritası belirleniyor.

Trabzonspor devre arasında transfer yapacak mı?

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesine bir hafta kala gözler transfer dönemine çevrildi. Bu noktada Trabzonspor'da da transfer döneminde hangi adımların atılacağı merakla beklenirken yol haritası belli olmaya başladı.

MALİYETLİ TRANSFER YOK

HEDEF GENÇLER

Bordo mavililerde teknik direktör Ünal Karaman’ın Rizespor maçının sonrasında vereceği raporu bekleyen yönetimin devre arasında transfer yapmayı düşünmediği öğrenildi. Altyapı ve kendi kaynaklarını kullanarak genç isimleri takıma monte etmek isteyen Trabzonspor'da yönetimin devre arası transfer yapmayı çok olumlu karşılamadığı ve ekstra maliyet getirecek adımlardan uzak duracağı belirtildi.

Bordo mavili yönetimin devre arasında en fazla geleceğe yönelik olarak daha önceden belirlenmiş olan genç isimleri şartların oluşması durumunda kadroya katmayı planladığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor