Trabzonspor Dennis Man'ı mı istiyor? Menajeri açıklama yaptı

Rumen futbolcu Dennis Man'ın menajeri transfer açıklaması yaptı. Rumen basını Parma'da oynayan 23 yaşındaki sağ kanat için Trabzonspor'u işaret etti.

Trabzonspor Dennis Man'ı mı istiyor? Menajeri açıklama yaptı

Süper Lig'de son olarak Sivasspor ile berabere kalan Trabzonspor, açık ara liderliğini sürdürüyor. Sezon sonunda ipi göğüslemesine kesin gözüyle bakılan bordo mavililer, transfer sezonunun da şampiyonu konumunda.

Kouasi, Yusuf Erdoğan ve Edin Visca gibi isimleri kadrosuna katan Trabzonspor, duracağa benzemiyor.

Galatasaray'ın Fatih Terim döneminde uzun süre kadrosuna katmak için uğraştığı Dennis Man için Fırtına'nın da adı anılıyordu

Rumen futbolcunun menajeri Becali, Dennis Man'in transferi konusunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Galatasaray Dennis Man için yaz aylarında bastırdı ancak Parma 11 milyon Dolar isteyince transfer gerçekleşmedi. Sampdoria'nın da bir ilgisi oldu ancak onlar da maaşının tamamını ödemek istemedi.

Türkiye'den Dennis Man'e ilgi devam ediyor ancak bu Galatasaray değil. Aynı şekilde Fransa'dan da ilgilenenler var."

Rumen basınına göre Becali bu sözleriyle Türkiye'den Trabzonspor'u işaret etti. Ancak Dennis Man Serie A'ya da dönebilir yorumu yapıldı.

İşte o haber;

Trabzonspor Dennis Man'ı mı istiyor? Menajeri açıklama yaptı

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler