Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan'a teklif! Tek sorun...

Trabzonspor Yusuf Erdoğan için Kasımpaşa'ya teklif yaptı

Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan'a teklif! Tek sorun...

Haber61 Spor Servisi - Ara transfer döneminde kadrosuna yalnızca Berat Özdemir'i katan Trabzonspor'da hem teknik direktör Abdullah Avcı'nın hem de taraftarın gözü transferde...

Bu noktada çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, son dönemde yükselen form grafiğiyle dikkatleri üzerine toplayan Yusuf Erdoğan için devreye girdi.  Daha önce de bordo mavili formayı giyen 28 yaşındaki futbolcu için Kasımpaşa'ya teklifte bulunuldu.

Edinilen bilgilere göre; Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da transferine onay verdiği Yusuf Erdoğan'ın Trabzon'a dönmeyi çok istiyor. Ancak Kasımpaşa'nın bu transferde zorluk çıkardığı ve Trabzonspor'un teklif ettiği rakamların üzerinde bir talep bulunduğu kaydedildi. İki kulüp arasında pazarlıkların sürdüğü, İstanbul ekibinin bonservis bedelinin yanı sıra takasta futbolcu da istediği belirtildi.

Yusuf Erdoğan'ın Trabzonspor'a gelmeyi çok istemesi nedeniyle İstanbul ekibinden kolaylık beklendiği öğrenildi.

Hücumun iki kanadında da forma giyebilen Yusuf bu sezon takımıyla çıktığı toplam 19 maçta 4 gol 3 asist yaptı. Yetenekli futbolcu Trabzonspor'da ise 135 maçta forma giyip 20 gol 15 asist yapmıştı.

Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan'a teklif! Tek sorun...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
46 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor