Trabzonspor'dan yeni anlaşma!

Trabzonspor Kulübü, dijital ödeme platformu Papara ile anlaşmaya imza attı. Bu anlaşmayla bordo mavili taraftarlar, takımına Papara üzerinden destek olabilecek.

Trabzonspor'dan yeni anlaşma!

Trabzonspor, yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan ve kısa sürede 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan dijital ödeme sistemi Papara ile yaptığı işbirliğiyle bir yeniliğe imza attı. 

Trabzonspor ve Papara arasında yapılan anlaşmaya göre bordo mavili taraftarlar, Trabzonspor Papara kart ile yapacakları alışverişlerde ilave bedel ödemeden takımlarına destek olacaklar.

Trabzonspor logolu Papara kart kullanarak takımına ek ücret ödemeden destek olmak isteyen taraftarlar, sezon açılışıyla birlikte Trabzonspor kartlarını ilk etapta TS Club ve ardından Papara’nın anlaşmalı olduğu satış noktaları ve internet mağazalarından alabilecekler. Bordo mavili kulüp, ilerleyen günlerde TS Club’larda yeni indirim ve kampanyalardan kombine, forma ve maç biletine kadar pek çok alanda Papara kart sahibi taraftarlara birçok ayrıcalık tanımlamayı planlıyor.

Trabzonspor Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Ekrem Şirin, taraftarlara öncü ve yenilikçi fırsatlar sunabiliyor olmaktan duydukları mutluluğu dile getirirken kulüpler arasında bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade etti. Şirin sözlerine şu şekilde devam etti: "Trabzonspor kart sahipleri Papara’nın sunduğu tüm kampanyalardan faydalanabilecekler. Taraftarlarımız sadece bu kartın sahibi olarak bile kulüplerine kazandırıyor. Harcama yaptıkları her alışverişlerinde bir miktar daha kulübe gidiyor. Biz de bunun karşılığında taraftarlarımıza kazandıracağız. İlerleyen zamanlarda TS Club’larda yeni indirim ve kampanyalardan kombine, forma ve maç biletine kadar pek çok alanda Papara kart sahibi taraftarlarımıza birçok ayrıcalık tanımlayacağız."

TRABZONSPOR PAPARA KART NEDİR?

Trabzonspor Papara kartları, kredi kartlarından farklı olarak ön ödemeli bir kart. Trabzonspor Papara kart sahipleri kredi kullanmadan, yüklenen ya da gönderilen parayı kullanabilecekler. Böylece ekstre, son ödeme tarihi gibi streslere girmeyecekler ve yaptıkları her harcamada Trabzonspor’a katkıda bulunacaklar. 

Kart sahipleri hem internet alışverişlerinin ödemelerini hem de tüm dünyada fiziksel pos’larda ödemelerini yapabilecekleri gibi kartlarıyla tüm bankaların yurtiçi ve yurtdışı ATM’lerinden de para çekebilecekler. Ayrıca Trabzonspor kart sahipleri, kartlarını Papara dijital cüzdanına tanımlayarak, Papara dijital cüzdanın sunduğu 7/24 ücretsiz para transferinden de faydalanabilecekler.

Trabzonspor Papara karta 13 yaşını bitiren herkes sahip olabilecek. 

PAPARA HAKKINDA

Papara, 6493 sayılı kanun kapsamında kurulmuş, BKM ve MasterCard üyesi olan bir elektronik para kuruluşudur. 2016 yılında kurulan Papara, bireysel müşterilere ve kurumsal şirketlere ödeme ve para transferi hizmeti veriyor. 1 milyondan fazla kullanıcıya sahip dijital ödeme sistemi bugün BiTaksi, Yandex, Youtube​ gibi birçok seçkin uluslararası firma ile işbirliği yapıyor. Papara kullanıcıları MasterCard güvencesiyle kartlarını tüm dünyada rahatlıkla kullanabiliyor, hesaplarındaki parayı herhangi bir bankanın ATM’sinden 7/24 nakit çekebiliyor.

Papara Card, papara.com.tr ve Papara mobil uygulamalarının yanı sıra D&R mağazaları ve dr.com.tr’den, n11, gittigidiyor, idefix internet sitelerinden, TveK mağazaları ve tvek.com.tr’den, Nokta Kırtasiye mağazalarından, Pratik İşlem ve Faturavizyon noktalarından alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler