Trabzonspor'dan VAR talebi! Ses kayıtları yayınlansın

Trabzonspor VAR odasının ses kayıtlarının yayınlanmasını istedi

Trabzonspor'dan VAR talebi! Ses kayıtları yayınlansın

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, "Başakşehir maçının ardından 'Akyazı'da bir uçak düştü. Kara kutusu açıklansın demiştik. Aynı kazaya bu kez İstanbul'da uğradık. Aynı talebimiz devam ediyor" dedi. 

Trabzonspor Kulübü, pazar gecesi Galatasaray derbisinde yaşanan hakem faciasının peşini bırakmıyor.

HER ŞEY ŞEFFAFLIK ADINA
Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Başakşehir maçının ardından talep ettikleri gibi G.Saray maçının ardından da hakem ile VAR odası arasında ses kayıtlarının yayınlanmasını talep ettiklerini söyledi. Şahin, şeffaflık adına bu görüşmelerin yayınlanması gerektiğini belirterek "Bir uygulama yapılıyorsa bu tam anlamıyla işlevsel olmalı. Başakşehir maçından sonra Akyazı'da bir uçak düştüğünü ve bunun kara kutusunun açıklanmasını istiyoruz demiştik. Şimdi de İstanbul'da aynı kazaya kaldık ve yine aynı talebimiz devam ediyor. Tek beklentimiz adil yönetim" dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler