Trabzonspor'dan Valencia'nın Uğurcan teklifine ret!

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'ı İspanyol ekibi Valencia'nın istediği öne sürüldü.

Trabzonspor'dan Valencia'nın Uğurcan teklifine ret!

Trabzonspor'un yetenekli kalecisi Uğurcan Çakır için transfer iddiaları konuşulmaya devam ediyor. Son olarak kaptan Uğurcan için İspanyol Valencia'nın teklifte bulunduğu ancak bu teklifin yeterli bulunmadığı iddia edildi.


Sabah'ta yer alan habere göre;

Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır için Valencia, 5 milyon Euro kiralama ve bir sonraki sezon için 12 milyon Euro satın alma opsiyonu içeren teklif yapmıştı.

Ancak yönetim bu teklifi beklenen kriterleri karşılamadığı gerekçesiyle reddetti. Teklifin kabul edilmemesindeki en önemli etkenlerden birinin satın alma opsiyonunun zorunlu olmayışı olduğu bildirildi.

Diğer maddelere göre de Valencia kulübünün satın alma opsiyonunu aktif edebilmesi için Uğurcan'ın 25 maç üzerinde kaleyi devralması ve takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılması gerekiyor.

İspanya'da Finansal Fair Play kriterlerine takılmak istemeyen Valencia'nın ilk teklifinin reddedilmesine rağmen, kulüpler arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor