Trabzonspor'dan transfer açıklaması; Az ama öz...

Bordo mavili takımdan transfer açıklaması geldi.

Trabzonspor'dan transfer açıklaması; Az ama öz...

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.

Gelecek sezon devre arasında yaptıkları transferlerle takımı güçlendirdiklerini aktaran Çubukçu, "Eksik mevkiler için de çalışmalarımız sürüyor. Taraftarlarımız merak etmesin sahada zirve kadrosu olacak." dedi.

Transfer döneminin henüz başlamadığına dikkati çeken Çubukçu, "Eksik mevkilerimizi biliyoruz. Az ancak öz futbolcu transferi yapacağız. Alacağımız futbolcular takımda direkt oynayacak, takıma katkı sağlayacak isimler olacak." ifadelerini kullandı.

Devre arasında Joao Pereira, Olcay Şahan, Emmanuel Mas, Hugo Rodallega gibi oyuncuların takımda direkt forma giydiğini ve ikinci yarının başlamasıyla büyük katkı sağladığını vurgulayan Çubukçu, "Bu tarz transferleri sürdürmek için gayret gösteriyoruz. Taraftarlarımız merak etmesin. Herkes sahada Trabzonspor'a yakışır bir takım görecek." yorumunu yaptı.

Esteban'da sorun yok

Asbaşkan Çubukçu, iç transferde kaleci Esteban Alvarado ile anlaşma sağladıklarını ve bir sorun bulunmadığını kaydetti.

Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı gibi isimlerin daha önce sözleşmelerini uzattıklarını ifade eden Çubukçu, Esteban ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak iç transferin tamamlanacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler