Trabzonspor'dan taraftara uyarı: Molde maçında...

Trabzonspor, Konferans Kupası'nda karşılaşacağı Molde maçı öncesi taraftara uyarılarda bulundu.

Trabzonspor'dan taraftara uyarı: Molde maçında...

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda Molde FK ile 5 Ağustos Perşembe günü saat 20.30’da Medical Park Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Alınan karar gereği stadyum kapasitesinin yarısı kadar taraftar tribünlerde yer alacak. Maçın kapı açılış saati 18.30 olarak belirlendi. Stadyuma giriş yapacak olan taraftarlarınCovid-19 pandemisine karşı alınacak temel tedbirlere uyması gerektiği belirtildi.

Maça gelecek olan taraftarların maske takması zorunlu olmakla birlikte, oturulan koltuklar arasında birer boşluk bırakılması gerektiği belirtil.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada "Takımımız, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda Molde FK ile 5 Ağustos Perşembe günü saat 20.30’da Medical Park Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Alınan karar gereği stadyum kapasitesinin yarısı kadar taraftar tribünlerde yer alacak. Maçın kapı açılış saati 18.30 olarak belirlenmiş olup stadyuma giriş yapacak olan taraftarlarımızın tüm dünyada devam etmekte olan Covid-19 pandemisine karşı alınacak temel tedbirlere uyması gerekmektedir.

Maça gelecek olan taraftarlarımızın maske takması zorunlu olmakla birlikte, oturulan koltuklar arasında birer boşluk bırakılması gerekmektedir." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler