Trabzonspor'dan taraftara servis jesti

Trabzonspor Pazartesi günü oynanacak Alanyaspor maçına taraftarar için servis hizmeti sunacak.

Trabzonspor'dan taraftara servis jesti

Trabzonspor evinde ağırlayacağı Alanyaspor maçı için Akyazı'ya otobüs servisi sağlayacak.


Trabzonspor'dan yapılan açıklamaya göre, 20 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'da oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçı için Trabzon şehir merkezi ve ilçelerden otobüs kaldırılacak. 


Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekildedir:

"Medical Park Arena’da 20 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de oynayacağımız Aytemiz Alanyaspor maçı için bilet satışlarımız devam etmektedir. Medical Park Arena, Ziya Bey Tesisleri, Sadri Şener Mağaza ve Meydan Parkı’nın üst tarafındaki gişelere taraftarlarımız yoğun ilgi göstermektedir. Passolig kart bedelinin kulübümüz tarafından karşılanacağı bu maça özel kampanya için taraftarlarımız sadece bilet parası ödeyecek. Yoğun ilgi nedeniyle Medical Park Arena’da ve şehrimizin belirtilen noktalarındaki gişelerimizin sayısını artırmak için de çalışmalarımız sürmektedir.

ŞEHİR MERKEZİ VE İLÇELERDEN OTOBÜSLER KALDIRILACAK

Ayrıca hem şehir merkezinden hem de ilçelerimizden maç günü otobüsler kaldırılacaktır. Şehir merkezinde Trabzon Barosu’nun önünden saat 17.00’den itibaren sefere başlayacak olan otobüsler Pazarkapı Sahil Peronu, Merkez PTT ve Avni Aker Stadyumu’na uğradıktan sonra Tanjant Yolu üzerinden Medical Park Arena’ya ulaşacaktır.

Ayrıca Trabzonumuzun bütün ilçelerindeki belediye binalarının önünden saat 17.00’de otobüsler hareket edecektir. Bu otobüslerle stadyumumuza gelen taraftarlarımız aynı araçlarla saat 22.00’de geri dönecekler.

Hem Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na hem de bütün ilçe belediye başkanlarımıza gösterdikleri bu yüksek hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz." 



 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler