Trabzonspor'dan şut rekoru!

Trabzonspor, özellikle 6 gol attığı maçlarda şut rekoru kırdı.

Trabzonspor'dan şut rekoru!

Karadeniz Fırtınası bu sezon iki kez rakiplerine 6 gol attı. Özellikle Kasımpaşa ve Kayserispor mücadelelerindeki istatistikleri öne çıktı.

Karadeniz temsilcisi bu sezon hücumda çok etkili. Alexander Sörloth ve Anthony Nwakaeme önderliğinde 59 gol kaydeden bordo-mavililer en iyi hücum istatistiklerine de bu karşılaşmalarda ulaştı. Karadeniz temsilcisi Kayserispor'u evinde 6-2'lik skorla mağlup ederken, Şenol Güneş Stadı'ndaki bir diğer karşılaşmada da Kasımpaşa'yı 6-0'lık skorla devirdi. Trabzonspor'un en çok şut attığı maçlar ise farklı. Bordo-mavililer, 1-0 kaybettikleri Göztepe ve 3-0 kazandıkları Ankaragücü mücadelelerinde rakip kaleleri 21 kez yokladılar.

5 MAÇTA 2'ŞER ŞUT ATABİLDİ

Trabzonspor'un rakip kaleyi en az yokladığı maçları deplasmandaki Kasımpaşa, Alanyaspor, Konyaspor, Gaziantep FK ve Başakşehir'e karşı oynadı. Bu 5 karşılaşmada 90 dakika boyunca 2'şer isabetli şut atabildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor