Trabzonspor'dan sürpriz transfer hamlesi! Morteza Pouraliganji ile anlaşmaya çok yakın

Trabzonspor stoper transferi için sürpriz bir hamle yaptı.

Trabzonspor'dan sürpriz transfer hamlesi! Morteza Pouraliganji ile anlaşmaya çok yakın

Haber61 - Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonu hazırlıklarına, Slovenya'da yaptığı kampın ardından cuma günü Trabzon'da toplanarak devam edecek olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da sürüyor.

Bordo Mavili yönetim takımın eksik yönlerine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürürken aciliyet arzeden stoper bölgesi için İranlı 22 yaşındaki Majid Hosseini'den sonra sürpriz bir isim daha gündeme geldi.

Hosseini'yi bugün Trabzon'a getiren Trabzonspor, 26 yaşındaki İranlı oyuncu Morteza Pouraliganji ile de anlaşmaya çok yakın.

Yapılan görüşmeler sonrasında bu akşam veya yarın sabah saatlerinde Trabzon'a gelmesi beklenen oyuncu ile yapılacak son görüşmenin ardından transfer netlik kazanacak.

İran ikinci lig ekiplerinde Naft Novin Tehran'da 5 yıl top koşturduktan sonra ara transfer döneminde Çin'in 1. Lig ekiplerinden Tianjin Teda takımına transfer olan Morteza, 1 yılın sonunda ara transfer döneminde Katar 1. lig ekiplerinden Al Sadd'a transfer oldu. Al Sadd'da 2 yıl oynayan oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi son erdi.

Geçtiğimiz sezon Katar ekibi ile toplamda 23 maça çıkan oyuncu 4 gol kaydetti. Bin 924 dakika sahada kaldı.

İran Milli takımı ile 30 maça çıkan Morteza Pouraliganji 2 gol atarken 2 kez de sarı kart gördü. Morteza 1 kez iki sarı karttan kırmızı görerek oyun dışında kaldı. Toplamda 2 Bin 526 dakika sahada kaldı.

Trabzonspor'dan sürpriz transfer hamlesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
46 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor