Trabzonspor'dan Stefano Denswill videosu

Trabzonspor sosyal medyadan video yayınladı Trabzonspor, Hollandalı oyuncu Stefano Wilfred Denswil'in transferinin detaylarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a açıkladı.

Trabzonspor'dan Stefano Denswill videosu

Trabzonspor, Hollandalı savunmacı Stefano Denswill'i kadrosuna kattı. Bordo mavili takım, her transferde olduğu gibi Denswill için de video çalışması yaparak sosyal medyadan yayınladı.

DENSWİLL'İN MALİYETİ

Trabzonspor yeni transferin maliyetini KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil'in, 1 (Bir) yıl süreyle bedelsiz olarak geçici transferi konusunda, Bologna Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2021/22 futbol sezonu için 1.175.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir" denildi.

Öte yandan stoper ve sol bek oynayabilen futbolcu 24 numaralı formayı giyecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor