Trabzonspor'dan sonra Fenerbahçe'den de CAS açıklaması!

Fenerbahçe saçmaladı, Trabzonspor'un başvurusunun dayanıksız olduğunu iddia etti.

Trabzonspor'dan sonra Fenerbahçe'den de CAS açıklaması!

Trabzonspor'un haklı 2010-11 sürecine dair mücadelesi gereğince dün CAS'da görülen duruşmada savunma yapan taraflardan Fenerbahçe resmi sitelerinden açıklama yayınladı. Fenerbahçe, Trabzonspor'un başvurusunun dayanıksız olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Trabzonspor’un FIFA’ya ve buna bağlı olarak CAS’a başvuru yapma hakkı olup olmadığı ve başvuru usullerine uyup uymadığının incelenmesi amacıyla gerçekleşen duruşma süresince hem Kulübümüz avukatları hem de FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun avukatları, Trabzonspor’un başvurusunun dayanaksız olduğunu savundu. Yargılamayı etkilememek için gizlilik kuralı uyarınca daha fazla detay veremeyeceklerini dile getiren Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fethi Pekin ve Alper Pirşen, takip ettikleri duruşmanın çok olumlu geçtiğini, avukatlarımızın savunmalarının çok ikna edici olduğunu ve kararın Fenerbahçe adına olumlu olacağı yönünde bir beklenti içerisinde olduklarını ifade ettiler." denildi.

Trabzonspor da konuyla ilgili dün açıklama yayınlamış Başkan Ahmet Ağaoğlu şu ifadeleri kullanmıştı;

‘’Bütün argümanlarımızı büyük bir ciddiyet ve kararlılıkla ortaya koyduk. Bizim açımızdan gayet iyi bir duruşma oldu. Başarılı bir savunma yaptık. Karşı tarafta FIFA, TFF ve Fenerbahçe avukatları da kendi savunmalarını gerçekleştirdi. CAS bir adalet mekanizması ve CAS’ın adil davranacağına, adalet dağıtacağına inanıyoruz. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler