Trabzonspor'dan sert çıkış: "Bir şeyler dönüyor"

Ali Kemal Denizci gündeme ilişkin konuştu

Trabzonspor'dan sert çıkış: "Bir şeyler dönüyor"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Denizci'nin açıklamaları

Tezgah nereye kadar kurulu?
"Bu durumda farklı farklı şeyler var. Bu ortamda tek gerçek var. Süper Lig'de seyircisiz maçların keyfi yok. Futbol neden oynanıyor? Maçlar televizyonda izlenince bile keyif vermiyor. Başkan bazı yanlış kararlar olduğunu söylüyor. Bu tek elden olmuyor. Bazı hakemler bilerek yapmadıkları halde tecrübesizlikten hata yapıyorlar. Geçen sene Galatasaray, "Hakkımız yeniyor!" diye bağırıyordu. Sezon sonu bir geliyor Galatasaray şampiyon olmuş. Biz de zamanında hakemleri yenip şampiyon olduk. Tezgah nereye kadar kurulur? VAR olayı çok enteresan. Futbolun kimyasını bozdular."

Bir şeyler döndüğünü düşünüyorum!
"Adam rakibine elleri arkada gidiyor. Bilinçli olanı ver ancak ele çarpma şekli diye bir şey var. Hakemler önünde olan pozisyona bile düdük çalmıyor. Bu kadar olmaz. Futbolun gerçekten kimyası bozuldu ancak bazı pozisyonlarda VAR işe yarıyor. Ben eskiden bilinçli operasyonlar olduğunu düşünmezdim ancak VAR bunu ortaya çıkardı. Gaziantep'teki maçta orta sahada olan faulden dolayı golü iptal ediyorlar. Bu olabilir ancak aynı pozisyon Malatyaspor maçında oluyor. Hakem gidip bakmıyor bile. Başakşehir maçındaki penaltı pozisyonunda neden VAR devreye girmiyor? Bu durumları görünce bir şeyler döndüğünü düşünüyorum. Ben bu durumdan huylanmaya başladım."

 Maç seyircili olsa Trabzonspor kazanabilirdi!
"Herkes seyircinin müthiş bir faktör olduğunu biliyor ancak taraftar bazen dezavantaj da olabilir. Trabzonspor seyircisi şu anda takımını inanılmaz itiyor. Taraftarın olmaması dezavantaj oldu. Bu maç seyircili olsa Trabzonspor kazanabilirdi."

Bizim futbolcular biraz mülayim...
"En azından VAR'a bak. VAR'a baktıktan sonra vermese yine bir şey demeyeceğim. Ben burada bizim futbolculara da kızıyorum. En azında hakeme baskı kurabilirlerdi. Hakem VAR'a bile gitmedi. Bu durum Galatasaray'a veya Beşiktaş'a olsa oyuncular baskı kurardu. Bizim futbolcularımız biraz mülayim gibi. En azından VAR'a bak ondan sonra penaltıyı verme. Bu durumlar beni huylandırıyor. Bu maçları ya adam gibi seyircili oynatsınlar veya ertelesinler. Maçların taraftarsız gerçekten tadı utuzu yok. Böyle bir ortamda şampiyon olsan ne olur? Taraftarsız maç hastane yemeğine benziyor."

Radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler