Trabzonspor'dan şampiyonluğa dev adım! Kaldı 1 puan...

Trabzonspor Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Rakibini mağlup eden Trabzonspor haftaya 1 puan alırsa şampiyon olacak

Trabzonspor'dan şampiyonluğa dev adım! Kaldı 1 puan...

Süper Lig’in 34. Haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Adana Demirspor’a konuk oldu ve sahadan 3-1 galibiyetle ayrılarak şampiyonluk için dev bir adım attı.

Bordo mavililer henüz 2. Dakikada Visca’nın düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltıyı önce Abdülkadir kullandı ve kaçırdı. Ancak hakem kalecinin penaltı esnasında çizgiyi terk ettiğini belirlemesi üzerine vuruş tekrarlandı ve Peres topu ağlara gönderdi. 12. Dakikada ise Visca’nın ortasında Cornelius şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek farkı 2’ye çıkardı.

61. dakikada bu kez sahneye çıkan isim ikinci yarıda oyuna giren Djaniny oldu. Cornelius’un harika asistinde defans arkasına sarkan Djaniny ilk vuruşunda kaleciyi geçemedi seken topu tamamladı ve skoru 3-0’a taşıdı.

75. dakikada ev sahibi ekip frikikten Vargas’ın golüyle skoru 3-1’e getirdi. 90+3'te ev sahibinde Remy, kazanılan penaltıyı kaçırdı. Ve maç 3-1 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 76’ya yükselterek ligin bitmesine 4 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki 11 puanlık farkı korudu. Böylece bordo mavililer gelecek hafta sahasında oynayacağı Antalyaspor maçında 1 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

KADROLAR:
Adana Demirspor: Muric, Samet, Assambalonga, Akintola, Svensson, Bjarnason, Vargas, Gökhan, Deli, Rassoul

Trabzonspor:  Uğurcan, Peres, Dorukhan, Hugo, Denswil, Hamsik, Siopis, Ömür, Visca, Kouassi, Cornelius
Yedekler: Erce, Berat, Bakasetas, Djaniny, Puchacz, Koita, Yusuf, İsmail, Ahmetcan, Serkan

Maçtan kareler için tıklayın;
Trabzonspor'dan şampiyonluğa dev adım! Kaldı 1 puan...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler