Trabzonspor'dan Okay ve Yusuf harekatı

Trabzonspor'da Okay ve Yusuf için erken davranılacak

Trabzonspor'dan Okay ve Yusuf harekatı

Bordo-Mavililer, Mehmet Ekici’ye sözleşme imzalatmakta geç kalınca sıkıntı yaşarken, şimdi aynı sorunla önümüzdeki sezon karşılaşmak istemiyor


ERKEN DAVRANACAKLAR

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mehmet Ekici konusunda oyuncu ile devre arasına yakın bir zamanda görüşen ve bir türlü anlaşamayan Trabzonspor, bu oyuncuyla görüşmede geç kalmıştı. Oyuncunun sezon sonunda takımda kalmak istememesi yönetimi sıkıntıya düşürürken, Bordo-Mavililer aynı hataya önümüzdeki sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Okay Yokuşlu ve Yusuf Erdoğan da düşmek istemiyor.

İYİLEŞTİRME YAPILACAK

Trabzonspor yönetiminin gelecek sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan Okay Yokuşlu ve Yusuf Erdoğan ile bir ay içerisinde masaya oturarak oyunculara yeni sözleşme önereceği kaydedildi. Okay Yokuşlu bu sezon 700, gelecek sezon ise 750 Bin Euro alacak. Yusuf Erdoğan ise bu sezon 1.2 Milyon TL, önümüzdeki sezon ise 1.3 Milyon TL alacak. Bordo-Mavililerin bu oyuncuların alacaklarında iyileştirme yaparak 5’er yıllık sözleşme imzalatması bekleniyor.

Karadenizinsesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler