Trabzonspor'dan o iddiaya sert tepki: İç huzurumuzu kaçıramazsınız!

Trabzonspor yöneticisi Özer Bayraktar’dan o habere büyük tepki.

Trabzonspor'dan o iddiaya sert tepki: İç huzurumuzu kaçıramazsınız!

Haber61/Spor Servisi

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp ile Teknik direktör Ünal Karaman arasında tartışma çıktığı iddialarına Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar, ateş püskürdü.

“Huzurumuzu kaçıramazsınız” diyen Bayraktar, haberlerin gerçeği yansıtmadığını olduğu söyledi.

Bayraktar şunları dedi;

Tüm islam aleminin mübarek ramazan bayramını kutluyorum. Kalabalık bir bayram kutlaması oldu. Kulübümüzde bu birlik ve beraberlik sürdüğü sürece  daha iyi noktalara taşıyacağımıza eminiz. Sorumluluğumuz daha çoka artıyor.  Samimi duygularla birbirimize yaklaşmamız gerekiyor. Bu doğrultuda bir gazetede hocamız sayın Ünal Karaman ile Asbaşkanımız sayın Mehmet Yiğit Alp’in tartıştığı yönünde çıkan haberler kulübümüzü üzmüştür. Gerçekle uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur. Bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz. Trabzonspor Kulübümüzün son yıllardaki iç huzuru hiç olmadığı zirvededir.  Biz başkanımızın dediği gibi yan yana ve birlikte olursak çok şeyin üstesinden geliriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor